mogelijkheden
 

Geen fotoshoot is hetzelfde. Bent u op zoek naar een creatieve fotograaf, neem dan contact op, en samen zullen we uw project met andere ogen bekijken.

Mijn specialisaties zijn concert- en evenementen fotografie. Mocht u als artiest foto's willen voor uw website of andere promotie, neem dan vooral contact op. Live-optredens vastleggen of een fotoshoot, u zegt het maar. 

Ook voor een uniek portret kunt u bij mij terecht.

Portretfotografie

 

Het is een vak apart om je tijdens een fotoshoot op je gemak te voelen. Omdat ik heel goed weet hoe je je voelt, kan ik je daarbij helpen. Daarnaast gaan we naar een door jou uitgezochte locatie; bos, strand, industrieel gebied, waar jij je het meest op je gemak voelt. Met het bedenken van een geschikte lokatie kan ik je natuurlijk wel helpen. 

Ook bij een groepsfoto, van vriendinnen, een band, of een gezin, zorg ik er voor dat jullie je allemaal van je beste kant laten zien.

De prijzen voor een fotoshoot van één persoon beginnen bij €75,-. Dat is inclusief 5 nabewerkte beelden, exclusief reiskosten.

 

Mocht je interesse gewekt zijn, kan je via de contact pagina een offerte aanvragen.

Concertfotografie

 

Naast dat ik fotograaf ben bij 3voor12 Noord Holland, krijg ik ook regelmatig aanvragen van (beginnende) artiesten.

Of het nu gaat om een liveregistratie van een optreden, of juist een fotoshoot van de band zelf, samen komen we er wel uit.
 

De prijs voor een liveregistratie is €175,-
Deze prijs is inclusief 15 nabewerkte beelden, exclusief reiskosten.

Wil je een sterke bandfoto laten maken kan ik een offerte voor je opmaken.

 

Mocht je interesse gewekt zijn, kan je via de contact pagina een offerte aanvragen. 

Overige 

 

Mocht je iets anders in gedachten hebben, maar spreekt mijn stijl je aan, vraag naar de mogelijkheden via de contact pagina.